voor klussen waarbij snelheid geboden is

Hoogwerker Verhuur.

Uw Hoogwerker Verhuur Partner

Compact en flexibel.

Een auto- en vrachtwagenhoogwerker is zeer geschikt voor (korte) uiteenlopende werkzaamheden, waarbij je veel van locatie moet wisselen. Daarbij zijn de hoogwerkers ideaal om te huren voor klussen waarbij snelheid geboden is. Omdat de hoogwerker niet (altijd) afgestempeld hoeft te worden, is hij eenvoudig en zeer snel te gebruiken. Ook voor herstelwerkzaamheden en schoonmaakwerkzaamheden biedt het huren van een auto- of vrachtwagenhoogwerker uitkomst.

Het juiste gereedschap voor de klus

Ons wagenpark.

14 meter

incl. bediening

Door de compacte omvang kunt u snel en eenvoudig op moeilijker bereikbare plekken werken. Een hoogwerker op vrachtwagen is ideaal om snel te verplaatsen en grote afstanden op één dag (of meerdere) af te leggen.

26 meter

incl. bediening

Deze hoogwerker op vrachtwagen heeft een werkhoogte van 26 meter. Een hoogwerker op vrachtwagen is ideaal om snel te verplaatsen en grote afstanden op één dag (of meerdere) af te leggen.

Skies the limit.

De auto- of vrachtwagenhoogwerker is uitermate handig als er gewerkt moet worden in smalle straten. Dit komt door zijn compacte bouwwijze. Met deze hoogwerker kunt u zijwaarts net iets verder reiken dan normaal of komt u bijvoorbeeld op een moeilijker begaanbaar terrein dan u gewend bent.

Dit maakt de hoogwerker geschikt voor diverse uiteenlopende werkzaamheden op hoogte. Te denken aan: